Tetőfedés és tetőfelújítás 15 év garanciával - MOST 20% KEDVEZMÉNNYEL!

Triga-Tetőfedő Kft.

Palatető felújítás

Most 20% kedvezménnyel!

Ingyenes ajánlatkérés

Kérjen visszahívást!

24 órán belül visszahívjuk.

Sík és hullám palatetők felújítása garanciával

Sík és hullámpala felújítás bontással vagy bontás nélkül cserepeslemezes vagy bitumenes lemezzel, több évtizedes szakmai tapasztalattal az ország egész területén.
 

A palatetők felújítása cserepeslemezzel.

A palatető felújítás cserepeslemezzel mostanra bevett módszernek számít. A könnyű súlya miatt szakszerű javítás és tisztítás után akár bontás nélkül is utólagos szigeteléssel is felhelyezhető a hullámpala tetőre. A cserepeslemezes tetőfedés ideális megoldás, mivel kis súlya miatt a tetőszerkezetet sem kell újra építeni . Az ezzel a módszerrel készült tetők akár 50 évet is bírnak és a koszosodásra, mohásodásra sem hajlamosak.
 

Miért lehet jó választás a cserepeslemezes fedés?

A cserepeslemezes tetőfedés tartósságán gyakorlatilag nincs mit megvitatni. A cserepeslemezes tetőfedés egyik legidőtállóbb és legjobb minőségű tetőfedőanyag az egész piacon. A cserepeslemezes tetőfedés tisztítása végtelenül egyszerű, gyakorlatilag elég hozzá egy könnyű, tavaszi zápor is! A cserepeslemezes tetőfedés remekül felveszi a harcot az időjárási viszontagságokkal szemben, így nagy viharoknál sem kell aggódnunk tetőnkért.

Palatető felújítás – Garantáltan a legjobb áron!

Hívjon minket!

Tetőjavítás, tetőfelújítás, palatető felújítás, beázások, kisebb javítások azonnal. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.

Palatető javítás és felújítás garanciával

Tetőfedés előtt áll? Kérjen árajánlatot gyorsan és egyszerűen! Vállalkozásunk évek óta szolgálja ügyfeleit, elkötelezve a minőségi tetőfedés iránt. Megjavítjuk vagy lecseréljük a tetőt a feje felett, hogy ne ázzon be otthona!

Palatető javítás ajánlatkérés

Főbb szolgáltatásaink

Családi vállalkozásként a legfontosabb számunkra, hogy kiváló minőségű munkát szolgáltassunk ügyfeleinknek. További erősségünk a rövid határidők betartása, mivel egyszerre csak egy munkára összpontosítunk, és miután az elkészült, csak akkor kezdünk bele egy másikba. Így gyorsan, kiváló minőségben el tudjuk végezni a ránk bízott feladatokat.

Tetőfedés

Tetőfedés és tetőépítés, ácsmunka garanciával, rövid határidővel.

Tetőjavítás

Tetőjavítás, tetőbeázások, tetőszigetelések javítása.

Bádogozás

Bármilyen bádogos munka felújításnál, tetőjavításnál.

Hívjon minket bizalommal!

Családi házak teljes tetőszerkezetének elkészítése akár felújítás során vagy új tető építésekor. Az első lépéstől az utolsóig.

Miért válasszon minket?

Újjávarázsoljuk háza tető szerkezetét: gyönyörű, esztétikus cserepes lemez tetője lesz alacsony költséggel.

Egyszerűen: a tetőszerkezet cseréje akár bontás nélkül is megoldható.

Időjárás ellenállóság, strapabíróság: technológiánk hatékonyan ellenáll az esőnek a jégverésnek és a nagy szélnek is.

Hosszú élettartam: több évtizedes élettartammal számolhat.

20

év tapasztalattal

Tetőfedő és bádogos munkák kivitelezése, profi csapattal!

Családi házak, társasházak, ipari- és kereskedelmi épületek, egyéb létesítmények tetőfedő, bádogos munkáit vállaljuk.

Garanciális munkák referenciával

Tetőfedés, tetőfelújítás ingyenes szaktanácsadással. Cserepes, cseréplemezes, korcolt lemezes, trapézlemezes tetőfedések és tetőjavítások. Tetőfedő cégünk évtizedek óta szolgálja ügyfeleit, elkötelezve a minőségi munka iránt.